.01

Bedankt voor je enthousiaste samenwerking en inzet! Ondanks dat we niet echt foto-mensen zijn klikte het met jou direct en verliep alles spontaan! Bedankt om onze mooie dag vast te leggen met zo'n knappe foto's!

Evi & Cyriel

.02

Dankzij Ikigai fotografie kon ik samen met Moïra foto herinneringen maken. Eens wat anders dan die selfies. Fijne en ontspannende ervaring! #aanrader

Digna & Moïra

.03

Met Saskia klikte het vrijwel meteen. Na een online intakegesprek over de verwachtingen boekten we haar voor onze trouwdag. Saskia slaagde er in om zichzelf onzichtbaar te maken en ons, onze kinderen, familie en vrienden blijvend zichtbaar te maken in krachtige foto's. Haar zachte en speelse aanpak bij de kinderen zorgde ervoor dat deze zich zonder problemen lieten fotograferen. Een uitermate geslaagde samenwerking met prachtige foto's als resultaat.

Charlotte & Jelle

.04

Elke keer weer worden wij verbluft met prachtige foto's. Het is altijd een hele fijne samenwerking met Saskia, zij hoort en geeft ideeën en brengt die dan samen in haar foto's. Wij vinden Saskia uniek in haar werk en dat maakt dat wij ook altijd terugkeren naar haar.

Audrey & Pieter

.05

Het was een heel aangename ontmoeting. Saskia was heel professioneel. Je voelde je meteen op je gemak en ze kon goed omgaan met de kinderen. Het resultaat was erg mooi!

Janne

.01

Een professionele en vriendelijke aanpak. Een aanrader!

Joke

.02

Ik wens u te bedanken voor het mooie geleverde werk. De foto's zien er zeer goed en professioneel uit. Zowel u als de eigenaar hebben hard gewerkt om tot dit mooie resultaat te komen.

Marc

.03

Het was voor mij de eerste keer, producten laten fotograferen. Maar wat een leuk moment was dat. De foto's zijn prachtig. Wauw. Niet teveel tralala, juist perfect.

Gifts and Things